Will Artino er ny big man i HIC

D. 04 august 2016

Vi er stolte af at præsentere amerikanske Will Artino som ny mand under kurven på en et-årig kontrakt.

211 centimeter høje Artino er en spiller, vi allerede jagtede sidste sommer, hvor enderne dog ikke kunne mødes. Dengang valgte han i stedet et ophold i Estland, men nu er det så lykkedes at nå til enighed om en kontrakt til den kommende sæson.

Netop opholdet i den bedste estiske liga for holdet Avis Rapla forløb godt for 24-årige Artino, som var en af holdets helt store profiler.

Statistikmæssigt bidrog han i den hjemlige liga med 13,5 point og 9,5 rebounds pr. kamp, mens han i den såkaldte Baltic League, der også tæller hold fra Letland og Litauen, leverede 14,5 point, 9 rebounds og 1 block pr. kamp.

Inden sit første ophold i Europa kom Will Artino direkte fra en af de største college-conferences i USA i form af Big East, hvor han optrådte for Creighton University.

På det absolut højeste college-niveau bidrog han i sin sidste sæson for holdet med 6 point og 4,7 rebounds per kamp.

Will er en spiller, vi har store forventninger til, og der er begrundet håb om, at han også i Danmark kan blive en stor profil. Det har været en lang proces at få den helt rigtige big man i hus, men vi er helt overbevist om, at det er lykkes i form af Artino.

Hvis du sidder ved en PC, kan du se lidt mere til ham her: 
http://youtu.be/AcYFLGUE8zo (virker ikke på telefon)


bubble