NY AMERIKANSK PROFIL TIL HIC!

D. 23 juli 2019

Næste mand i den gule trøje er en decideret højdespringer. Vi byder velkommen til den amerikanske shooting guard Roberto Gallinat.

Gallinat kommer direkte fra College hos University of the Pacific, hvor han har spillet NCAA Division 1 i en af de stærkeste conferences, West Coast Conference.

Han var holdets topscorer i 18/19-sæsonen med flotte 15,2 point pr. kamp suppleret af 3,1 rebounds.

Gallinat har et stærkt våben bag 3-point-linjen, hvor han omsætter næsten 40% af sine forsøg til scoring. Desuden har han med sin eksplosive stil en unik evne til at bringe modstanderne ud af balance. Det betød, at han fremtvang hele 6,5 straffekast pr. kamp i den forgangne sæson.

Udover at være en glimrende spiller på de parametre, har 190 centimeter høje Roberto også atletiske evner ud over det sædvanlige.

Dermed er der lagt op til, at publikum i Forum Horsens kan blive forkælet med højdepunkter gennem sæsonen.

Gallinat blev således udtaget til dunkekonkurrencen for hele NCAA 1, hvor de mest højtflyvende og seværdige College-talenter får lov at vise sig frem.

Derudover blev vores nye mand også udvalgt til de nationale mesterskaber i den såkaldte 3x3-turnering. Her nåede hans hold hele vejen til finalen - igen med Gallinat som topscorer.

Vil du se nogle highlights med Gallinat, hvor han giver smagsprøver på alle facetter i sit spil, kan du finde dem her: 
https://youtu.be/-m8HsODU6aA

Vi håber, I vil være med til at byde Roberto varmt velkommen til Horsens IC!

#fearthefro

 


bubble