KEVIN LARSEN SKIFTER TIL HIC!

D. 31 juli 2017

Det er med usædvanlig stor glæde og stolthed, at vi kan præsentere den danske landsholdsprofil, Kevin Larsen, som den sidste mand under HIC-kurven.

For bare ét år siden lå det ikke i kortene, at en spiller af Kevins kaliber skulle skifte til Horsens IC.

På det tidspunkt havde den 207 centimeter høje dansker netop vundet NIT-mesterskabet i NCAA 1 og var blevet topscorer i finalen i legendariske Madison Square Garden med 18 point.

I løbet af sæsonen havde han også været en markant profil på sit hold George Washington University og havde i gennemsnit bidraget med 12,3 point, 8,3 rebounds og 2,6 assists på højeste College-niveau.

NBA-scouts fulgte ham tæt, og i sommeren 2016 blev det også til en try-out hos Washington Wizards, uden det dog kastede en kontrakt i verdens bedste liga af sig.

I stedet gik turen til Europa, hvor holdene stod i kø. Her faldt valget på franske Lille, hvor Kevin Larsen nåede 13 kampe, inden parterne gik hver til sit.

Det blev til 7,6 point og 3,4 rebounds i snit, inden han i stedet satte kursen mod Tyskland og klubben MBC, som fristede en tilværelse i toppen af den tyske 2. Bundesliga.

Her var Kevin med til at rykke MBC tilbage i den tyske Bundesliga ved at vinde mesterskabet i den næstbedste række. Men efter den sene ankomst nåede han aldrig at tilspille sig den mest markante rolle på holdet.

I gennemsnit fik han 14 minutter på banen, og de blev omsat til 4 point og 3,5 rebounds pr. kamp.

Efter en lidt turbulent første sæson i Europa, åbnede det derfor en lille mulighed for en sæson i hjemlandet, uden vi dog for alvor turde håbe på, at det var realistisk.

Alligevel har vi jagtet den mulighed igennem et godt stykke tid, og det har nu resulteret i, at det er lykkedes at lave et scoop og tilknytte Kevin Ricki Larsen til HIC på en 1-årig kontrakt.

Både klubbens og Arnel Dedics gode ry har været faktorer for, at denne aftale kunne komme i stand, og vi er meget stolte af at kunne tiltrække en spiller som Kevin Larsen.

Kevin er i øjeblikket samlet med det danske landshold i Brøndby, og han ankommer i midten i august til Horsens for at tage hul på forberedelserne til den nye sæson.

Vil du se nogle highlights med Kevin Larsen, kan de findes her: 
https://vimeo.com/160359621

Og byd så Kevin velkommen til HIC med et 'LIKE'!


bubble