Horsens vinder sikkert

D. 07 oktober 2018

HIC spillede søndag eftermiddag sin første hjemmekamp i sæsonen, hvor modstanderen var Stevnsgade Copenhagen. HIC var storfavoritter og der var heller ikke den store spænding i kampen.

Fra start var Lasse Elbæk en stor mundfuld fro Stevnsgade. Elbæk havde en højdefordel og den udnyttede han. Elbæk scorede 11 point i første periode. Stevnsgade bed godt fra sig i starten, og især Stefan Jevric var godt spillende med 8 point. Efter første periode førte HIC med 26-20.

I anden periode var det to af HIC’s nye spillere der stemplede ind. Brandon Tabb og Stefan Savic spillede godt og voldte Stevnsgade problemer. For Stevnsgade var Stefan Jevric stadig den mest iøjnefaldende. Ved pausen var HIC foran med 56-39.

HIC havde været lidt falde i første halvleg, men kom ud med god energi i 3 periode. Forsvaret stressede Stevnsgade og det blev til lette scoringer i den anden ende. Elbæk dominerede fortsat inside og det samme var gældende for Darryl Tucker. Efter tredje periode var kampen afgjort da HIC var foran med 86-52.

I fjerde periode gik gassen lidt af ballonen, og Stevnsgade kom bedre med i kampen. Der var masser af minutter til bænken, og HIC gav debut til en af sine egne talenter, Marius Rasmussen.

Slutresultatet blev 06-70 (26-20, 30-19, 30-13, 20-18).

Bedste mand for HIC var Lasse Elbæk med 21 point, men der var også gode takter af Brandon Tabb, Darryl Tucker og Stefan Savic. For Stevnsgade var bedste mand Stefan Jevric der scorede 24 point.