HIC vinder sikkert over Randers

D. 30 november 2016

HIC vinder sikkert.

HIC tog i aften imod Randers. På forhånd var der lagt op til en spændende kamp, da Randers har været godt spillende, og HIC måtte undvære både Vedran Borovcanin og Myles Mack.

Fra start var Horsens klar. Daniel Tris scorede efter behag inside, mens Alexander var varm udefra. Også Iffe Lundberg spillede stærkt med mange gode aktioner. Randers kunne ikke stoppe HIC som scorede efter behag.

Randers spillede selv ok angreb, men fik inden stops i forsvaret. Efter første periode førte HIC med 35-21.

I anden periode fortsatte Iffe Lundberg og Alexander med at score, men også Will Artino fik gang i scoringen. For Randers kom Charlie Burgess lidt i gang. Ved pausen var det tæt på at være afgjort og HIC førte med 59-38.

HIC fortsatte i 3 periode og bragte sig foran med + 40 point., og det så ud som om Randers skulle få en stor øretæve.

Chris Nielsen og Eric Kibi spiller dog solidt og Randers ligger sig ikke ned. Der bliver dog aldrig spænding om udfaldet og Randers kommer ikke tættere på en 15 point.

De unge HIC spillere fik mange værdifulde minutter, og især Oscar Jørgensen viste sig frem med 13 point.

Det hele ender med en sikker sejr for HIC på 105-86. Bedste mand i kampen var Lawrence Alexander der spillede godt i begge ender af banen