HIC HENTER ISLANDSK MESTERTRÆNER!

D. 21 juni 2019

Efter en lang rekrutteringsproces er vi stolte over at kunne annoncere, at den nye Horsens IC-cheftræner er på plads.

Vi har indgået en 2-årig aftale med islændingen Finnur Freyr Stefánsson.

Finnur har senest haft et yderst succesrigt virke som cheftræner for den islandske klub KR.

I 2013 blev KR slået ud af de islandske semifinaler for andet år i træk, og i kølvandet på det blev Finnur Stefánsson hentet ind som ny cheftræner for klubben.

Det var en god beslutning på de breddegrader, for i de efterfølgende 5 sæsoner hentede Stefánsson imponerende 5 islandske mesterskaber i træk til klubben fra 2014-2018. Samtidig formåede klubben at sikre the double i to af sæsonerne.

Det er med andre ord en mand, der er vant til at vinde, som skal løfte den tunge arv efter den mest succesrige HIC-træner i historien, Arnel Dedic.

Den opgave er Finnur naturligvis mere end opsat på at løse, og vi er allerede - i samarbejde med islændingen - i gang med at stable det hold på benene, som skal gøre HIC konkurrencedygtige i den kommende sæson.

I den forgangne sæson har Finnur holdt et sabbatår fra trænergerningen på topniveau for at forberede sit næste karriereskridt.

- Jeg er stolt over at få muligheden i Horsens IC. Det er en klub med en lang og stolt historie, som jeg ser frem til at blive en del af. Jeg føler, at det er det helt rigtige skridt i min karriere, og jeg glæder mig til at komme i gang, siger islændingen selv.

Vores nye cheftræner er desuden fungerende assistenttræner på det succesrige islandske landshold, hvor han danner makkerskab med den tidligere HIC-profil Craig Pedersen.

Derudover har han en stor aktie i et meget velfungerende ungdomslandsholdssystem i Island.

35-årige Finnur kommer til Horsens med sin hustru og parrets to små børn. De har naturligvis allerede været i byen for at sætte det hele under lup.

Vi håber, at I vil byde dem varmt velkommen og tage godt imod dem, når de ankommer for alvor.

ÁFRAM FINNUR!

 


bubble