HIC HENTER ALSIDIG AMERIKANER!

D. 24 juni 2020

Vi er stolte af at kunne offentliggøre, at vi har den første amerikanske profil på plads til den kommende sæson. Vi byder velkommen til 193 centimeter høje Gage Davis.

Combo-guarden har haft en imponerende College-karriere, hvor han optrådte for St. Cloud State i NCAA Division II.

Netop fra det College-niveau har vi tidligere haft stor succes med at hente guards i form af folk som Skyler Bowlin og Marquis Addison.

Davis kan blive den næste i rækken. Det er hvert fald en spiller, der over sine 4 år for St. Cloud har fået bevist sit værd.

Hele 26 point (nummer 8 på topscorerlisten i hele NCAA II), 7,5 rebounds og 3,32 assists pr. kamp præsterede han i sit senior-år på skolen.

De flotte præstationer kastede en fornem hæder af sig, da Gage Davis blev udnævnt som en af få All-American-spillere. Desuden var han med i opløbet til at blive årets spiller i NCAA II.

Han er derudover den mest scorende spiller i St. Clouds historie, og i alt sidder han på 12 skolerekorder efter sine 4 år.

Det kastede en kontrakt i den tyske Bundesliga-klub Braunschweig af sig i sommer. Parterne valgte dog at gå hvert til sit, og det har altså givet os mulighed for at tilknytte Gage Davis i 20-21-sæsonen.

Vil du se lidt mere til vores nye mand, kan du gøre det her:
https://youtu.be/DDpP5KYvtqI

Vi håber, I vil tage godt imod Gage Davis.


bubble