DERRICK WILSON SKIFTER TIL HIC!

D. 28 december 2017


Vi er stolte af at præsentere den amerikanske point guard Derrick Wilson som ny mand i den gule trøje. 

Wilson har underskrevet en kontrakt, der er gældende for den resterende del af denne sæson OG næste sæson. 

I sidste sæson fik vi øjnene op for 25-årige Wilson’s kvaliteter, da han sammen med SISU spillede sig i semifinalerne i Basketligaen, hvor Gentofte-holdet gav HIC meget store udfordringer. 

I SISU var Derrick Wilson en markant profil, og i gennemsnit satte han 12,6 point, 4,6 rebounds, 4,4 assists og 1,7 steals på tavlen.

Inden tiden i SISU havde Wilson et 4-årigt ophold på det anerkendte college Marquette University, hvor han også viste sig som en yderst solid all-round-spiller på højt niveau. 

Efter grundige overvejelser har vi vurderet, at vi har haft brug for at tilføje en markant leder på point guard-positionen, og det er vi overbeviste om, at vi har fundet i Derrick Wilson som vi i forvejen har et indgående kendskab til fra dansk jord. 

185 centimeter høje Derrick Wilson ankom til Horsens i går aftes, og derfor er han på plads i Forum Horsens, når vi i aften møder Randers Cimbria. Vi håber, at I vil tage godt i mod ham. 

Husk jeres billetter med 50% rabat lige her: 
https://billetto.dk/e/arets-sidste-hjemmekamp-horsens-ic-randers-spar-50-kun-ved-kob-online-billetter-248687

College-tiden kan du se highlights fra her:https://www.youtube.com/watch?v=Wv61ldW-CbY&t=66s (kun på PC)

Vil du se hans highlights fra tiden i SISU, kan de ses her: https://www.youtube.com/watch?v=Tfg9g6L9bxc

Byd Derrick Wilson velkommen til HIC med et ’LIKE’! 

Vi arbejder fortsat intensivt for at på en erstatning på plads for Cedric Kuakumensah. Deadline for spillertilgang er den 10. januar, så vi forventer selvfølgelig, at det er på plads inden da.

Foto: Thomas Krogh Photography


bubble