SISU vinder fortjent

D. 06 april 2017

HIC tog torsdag aften imod SISU i den første DM semifinale. Der var lagt op til et spændende opgør, og efter en tæt og intens kamp kunne SISU trække sig sejrsrigt ud med 93-85.

SISU var klar fra starten og især Kyle Dranginis var forrygende. Hurtigt scorede han 10 point og bragte SISU foran med 20-10. HIC fik generelt gode skud og spillede godt sammen. HIC kæmpede sig tilbage og var bagud med 2 point, men på buzzeren scorer Derrick Wilson 3 point og stillingen efter første periode var 29-24 til SISU.

SISU starten godt i anden periode. McGreww scorer efter behag og føringen kommer op på 14 point. Arnel Dedic tager timeout. Det hjælper. HIC får momentum og på få minutter er forspringet indhentet. Ved pausen er HIC foran med 48-47.

Efter pausen kommer SISU igen bedst fra start. HIC løber ikke ordentligt hjem i forsvaret og det straffer SISU. Især Derrick Wilson er i hopla. Iffe Lundberg holder HIC inde i kampen og før fjerde periode er SISU foran med 3.

Fjerde periode er lige langt hen af vejen. Med tre minutter igen er stillingen 81-81. HIC får flere muligheder for at bringe sig foran, men udnytter ikke chancerne. Det gør til gengæld Tanner Mcreww der rammer flere store skud.

SISU vinder fortjent med 93-85 og der venter HIC er stor opgave for at vende serien.