TORSDAG AFTEN I VÆRLØSE MED EN SEJR....

D. 18 marts 2024

Det var tid til at indtage ligaens nummer seks på deres hjemmebane hvor tilskuertilslutningen var høj og stemningen ligeså. Vi gik til kampen med ydmyghed da Værløse Blue Hawks har haft flere kampe mod top fire der har været tætte og hvor de kunne have taget en sejr. Så uden Gage Davis og Kahlied Spear der er skadet, var det en opgave der skulle løses. I deres fravær havde Tarek Edhemovic og Marius Kirkholt Sørensen fundet vej til starterpladserne.

Første periode er tæt og Værløses spillere dominere og de kan bringe sig foran 3-0 Det er Værløses Balsa Vejlic og Adam Heede Andersen der dominerer for hjemmeholdet. Holdene skiftes til at udligne hinandens føringer. HIC løber dog fra hjemmeholdet på bedre intensitet og forsvarspil og det var tydeligt at Værløse kæmpede med HIC`s fysik. Særligt Kur Jongkuch har gode scoringer under kurven og slutter kampen med 17 point og 11 rebounds. Liam Churchill viser at han er i spilhumør og tager ansvar i fraværet af Kahliel Spear og Gage Davis. Han slutter kampen med imponerende 32 point. HIC udbygger sidst i perioden føringen til 17-24 efter første periode.

I anden periode deles sol og vand lige. Der er ikke det store at skrive om da perioden slutter 19-20 i udeholdets favør. Den største aktion er et kraftfuldt dunk fra Greg Wiliams Jr. der med den scoring vil vise han stadig er der. 37-44 til HIC ved halvleg.

Efter pausen er Værløse meget presset af HIC fuldbanepres og energien løber langsomt af dem af dem. Værløse kommer til udmærkede afslutninger, men for mange skud går forbi og de slutter med en scoringsprocent på bare 33 mod HIC´s 50 Forskellen i bla. fysik og træfsikkerhed er stor og HIC er i kontrol i resten af kampen hvor de langsomt udbygger føringen. 48-65 til HIC efter tredje periode.

Værløse taber anden halvleg med 13 point da HIC forsvaret er nådesløs og dominansen i feltet er stor. Liam Churchill og Leonardo Carlino gør stort set hvad der passer dem. HIC løber fra slutspillets nummer seks. Vi vinder 88-64

HIC er nu sikret en semifinaleplads i det Randers med deres nederlag til Bakken Bears foran en rekord stor forsamling i Randers Arena ikke kan nå forbi HIC i stillingen. Topscorer for HIC er:

Liam Sørensen 32, Leonardo Carlino 19, Kur Jonkuch 17, Greg Williams Jr. 10 For Værløse var det Adam Heede Andersen med 11 point.

I næste kamp venter Team Fog Næstved som i deres kamp slog Svendborg Rabbits. Det er torsdag aften kl 19.15