Tyveri i Forum Horsens

D. 15 december 2016

HIC tog i aften imod SISU, og vandt efter overtime med 94-91, i en kamp hvor SISU nærmest havde vundet kampen flere gange.

I starten var der godt gang i scoringerne fra begge sider. Dan Trist spillede solidt for HIC og scorede 10 point i første periode. For SISU var Tanner McGrew dominerende med 9 point og flere rebounds. 25-24 til SISU efter første periode.

HIC tog teten lidt mere i anden halvleg. Oscar Jørgensen kom på banen og scorede 11 point i anden periode, hvor han blandt andet ramte tre treere. For SISU spillede Kyle Draginis stærkt. HIC opbyggede et forspring på 7 point, men Asger Hjorth scorede et and 1 dunk og ved pausen var stillingen 47-43 i HIC favør.

SISU kom bedst ud til anden halvleg, og spillede virkelig godt basket. HIC var matte, og kom ikke i gang med deres aggressive forsvar. Kyle Draginis scorede stadig mange point og ahvde 23 efter 3 periode. Før indgangen til sidste quarter førte SISU med 65-64.

Der var drama for alle pengene i sidste quarter. SISU var foran det meste af tiden. Med 5 sekunder fører SISU med 1 point og har to straffe. De rammer det ene, mens Myles Mack tager sagen i egen hånd og scorer et presset lay up på buzzeren, og dermed overtime.

Anders Haas rammer en presset treer i starten af overtime, og SISU har teten. HIC er på hælene og med et minut igen er de foran med 6 point, og HIC har kun scoret 1 point i overtime.

Iffe Lundberg vil det dog anderledes og på 40 sekunder scorer Iffe 8 point, samtidig med at Myles Mack scorer 3. Kampen er vendt på hovedet, og da SISU brænder den sidste treer sikrer HIC sig endnu en sejr.

Kampen føltes afgjort flere gange til SISU, som egentlig havde fortjent sejren, men intet er dog afgjort før det sidste fløjt, og HIC kunne noget heldigt trække sig ud som sejrsherre.