REGGIE AGBEKO ER NY MAND UNDER KURVEN!

D. 04 juli 2017

Vi er stolte af at præsentere ghanesiske Reggie Agbeko, som kommer til HIC på en 2-årig aftale.

De seneste 7 år har Reggie opholdt sig på high school og College i USA, efter han som ung forlod hjemlandet Ghana for at jagte drømmen i de forenede stater.

Fra 2013 til 2017 har tilværelsen været brugt på college hos Saint Louis Billikens i den stærke Atlantic 10-conference i NCAA 1.

Her har 201 centimeter høje og yderst fysisk stærke Agbeko været en markant profil for sit hold. I sin senior-sæson har han i gennemsnit stået for 8,6 point og 6,8 rebounds for Saint Louis University

Han var nummer 9 på rebound-listen i hele den stærke Atlantic 10-conference, mens han var sit holds bedste rebounder gennem sæsonen, der blandt andet bød på 5 double-doubles fra Agbeko.

Træfsikkerheden fejler bestemt heller ikke noget hos ghaneseren, som i gennemsnit i sine 4 College-sæsoner har omsat mere end 55% af sine afslutninger til scoringer. Dermed er han den sjettemest træfsikre spiller i skolens historie.

Det næste kapitel i Agbekos liv står nu på et ophold i Europa hos Horsens IC, og vi håber, at I vil tage godt imod ham, når han ankommer midt i august.

Byd ham velkommen til klubben med et 'LIKE'!

Vil du se highlights fra Reggie Agbekos seneste sæson, finder du dem lige her:
https://youtu.be/BZZ4ghqlSjw


bubble