Næstved vinder drama

D. 27 oktober 2018

Marginalerne gik ikke HIC’s vej, da de torsdag tog imod Næstved i Forum Horsens.

Gæsterne vandt med 92-90 efter en tre point scoring 8 sekunder før slutfløjt.

Charles Callison havde chancen for at vinde kampen fir HIC men det sidste skud blev brændt.

Før kampen var der et følelsesladet farvel til den tidligere HIC anfører Christian Lindberg, som stillede skoene på hylden efter sidste sæson. HIC var igen uden head coach Arnel Dedic som sad ude med blindtarmsbetændelse.

I første halvleg var især HIC’s forsvar meget svagt.

Næstved spillede sig igen og igen til gode chance, og især fra distancen var de varme. Jordan Matthews og Philip Hertz straffede HIC med mange scoringer.

For HIC var duoen Brandon Tabb og Charles Callison. Callison der viste sine atletiske evner med et monster dunk. Kampen var lige i store dele af første halvleg, men i de sidste minutter trak Næstved fra og førte med 57-45 ved pausen.

HIC kom ud med en helt anden energi i tredje periode. Forsvaret stod stærkt og det gave fast breaks i den anden ende.

Efter at havde scoret 57 point i første halvleg blev Næstved holdt på 13 point i tredje periode, og med en føring til HIC på 75-70 var kampen vendt på hovedet. I fjerde periode var HIC tæt på at trække fra, men PJ Thompson satte flere lange treere og bragte Næstved tilbage i kampen. HIC var foran med 1 med 20 sekunder igen, men brændte to straffe. Thompson ramte endnu en treer og Næstved kunne rejse til Sjælland med to point