Myles Mack forlænger sin kontrakt

D. 12 oktober 2016

Han har imponeret massivt i opstartsfasen og været en markant profil i alle træningskampe samt de to første ligakampe. Derfor er vi glade for at annoncere, at HIC og Myles Mack allerede nu er nået til enighed om at udbygge den oprindelige 1-årige kontrakt til en 2-årig af slagsen i stedet.

Alle, der har overværet Myles Mack på dette tidspunkt af sæsonen, er blevet overvældet af hans massive evner, og modstanderne har gang på gang været efterladt på bagbenene af den lille, lynhurtige point guard. Derfor var det helt naturligt at få underskrevet en ny kontrakt, efter parterne har haft et par måneder til at se hinanden an.

I sæsonpremieren var Myles Mack delt topscorer med 18 point mod Stevnsgade, og i tirsdagens triumf delte han igen topscorerværdigheden med 21 point mod Svendborg Rabbits.

Derudover er der også blevet lavet statistikker fra et par af træningskampene i preseason. Da HIC tidligere på sommeren slog det danske landshold, dominerede Mack med 20 point, 6 assists, 5 steal og 5 rebounds. Mod finske BC Nokia satte han 26 point, 4 steals, 3 assists og 3 rebounds på tavlen, inden han scorede 22 point i den sidste træningskamp mod islandske Haukar.

Alt i alt giver forlængelsen arbejdsro for alle parter, og helt konkret betyder det, at HIC-truppen i 2017/2018-sæsonen allerede på nuværende tidspunkt ser yderst lovende ud. Følgende spillere har nemlig indgået aftaler med HIC, der også gælder i næste sæson:

Myles Mack
Lawrence Alexander
Vedran Borovcanin
Marin Mornar
Frederik Rungby
Oscar Jørgensen
Arnel Dedic (Coach)


bubble