Myles Mack er ny troldmand i HIC

D. 03 juli 2016

Vi er stolte af at byde velkommen til 23-årige Myles Mack, der kommer til de forsvarende danske mestre på en 1-årig aftale med en option på yderligere en sæson. Han kommer til klubben som direkte erstatning for Nimrod Hilliard. 

Ligesom Lawrence Alexander har Myles Mack haft en fremragende College-karriere på øverste niveau i NCAA Division 1. Her har han slået sine folder hos Rutgers University, der hører til i en af de af de absolut stærkeste conferences, Big Ten. 

Her har Myles Mack uge efter uge stået over for nogle af de allerbedste spillere i nationen. Men det har ikke stoppet pointguarden, som i sine to sidste College-sæsoner scorede 14,2 point, leverede 4,25 assists, tog 3,4 rebounds og bidrog med 1,7 steals i gennemsnit. 
Desuden har han igennem alle sine College-sæsoner scoret på mere end 80% af sine straffekast.

I sin sidste sæson var han tilmed anfører for Rutgers University, og det vidner om en spiller med store lederegenskaber, som med garanti også vil gå forrest i den gule trøje. 

I sin første sæson som professionel røg Myles Mack til den stærke litauiske liga, men problemer med lønnen gjorde, at hans første år - ligesom Lawrence Alexander - langt fra blev som håbet. 

Igen har det dog åbnet døren for HIC, som ellers ikke ville have kunnet tilknytte en spiller af en sådan kaliber. 

Nu er det imidlertid blevet muligt, og vi ser frem til at byde den kun 175 centimeter høje, men lynhurtige guard velkommen i midten af august. 

Hvis du vil se et rigtig godt indslag om Myles Mack, kan du gøre det lige her:
https://youtu.be/RULwi6vaXgY


bubble