LUKAS VARGA ER NY CHEFTRÆNER I HIC!

D. 16 maj 2020

Vi har lukket hullet efter Finnur Stefánsson. Det bliver en gammel kending, der overtager den ledige cheftrænerstol i klubben.

Da sædet blev ledigt, identificerede vi hurtigt Lukas Varga som vores primære mål og førsteprioritet, og nu er vi glade for at kunne offentliggøre, at vi er nået til enighed om en 2-årig aftale med slovakken.

Varga kom til HIC første gang i 2012 som spiller, og han var med til at vinde “The Double” som aktiv i 2015 med både DM-guld og pokalguld.

I 2016 var han assistenttræner under Arnel Dedic, da vi genvandt DM-guldet, og i 2017 indtog han samme rolle.

Siden da har turen bragt ham til Södertälje Kings, og i de to seneste sæsoner har Varga været cheftræner hos Svendborg Rabbits.

Nu er det imidlertid blevet tid til at vende “hjem”.

- Horsens er et sted, jeg har kaldt “hjem” i snart et årti. Det er et sted, jeg har oplevet nogle af de smukkeste og mest mindeværdige øjeblikke i basketball. At se en masse velkendte ansigter vil give mig en masse energi og altid minde mig om, hvad vi kæmper for, siger Lukas Varga, som har udnyttet en klausul i sin kontrakt på Sydfyn for at kunne skifte til HIC nu.

Den karismatiske træner ser meget frem til sit gensyn med de gule fans.

- Jeg glæder mig til at blive omgivet af fantastiske mennesker. Sammen kan vi blive meget stærke og opnå store ting. ONE TEAM, siger Varga.

Byd velkommen hjem til Lukas Varga!


bubble