Horsens-dreng vender hjem

D. 20 september 2016

Vi er glade for at annoncere, at vi har fuldendt truppen med en vaskeægte Horsens-dreng. Aladdin Barakeh vender efter flere år hos Bakken Bears hjem til barndomsklubben HIC, hvor han har fået sin basketopdragelse.

Og 21-årige Barakeh selv ser mere end frem til det nye kapitel i hjembyen.

"Jeg er glad for at være tilbage i klubben. Det er en overvældende følelse at få lov til at tørne ud for byen, man er født og vokset op i. Jeg ser selvfølgelig meget frem til at have de højtydende fans og frivillige i ryggen, deres støtte er uvurderlig," siger den "nye" HIC-spiller, som glæder sig til at arbejde under Arnel Dedic, der også var hans træner i ungdomsårene.

"Der er en nostalgisk følelse over at have Arnel som træner igen. Han har praktisk talt "opdraget" mig, til den spiller jeg er i dag. Ikke kun i aspektet af basket, men også i livet i form af en disciplin, jeg ikke ville have haft uden ham som træner," lyder det fra Aladdin Barakeh.

I sidste sæson spillede Barakeh 14 kampe for Bakken Bears, og han bidrog med 4 point, 2 rebounds, 1,3 steals og 1,2 assists i gennemsnit for sølvvinderne.

Planen i denne sæson var egentlig et udlandseventyr i Tyskland, men opholdet Syd for grænsen levede ikke op til forventningerne, og derfor lå et samarbejde mellem Barakeh og HIC til højrebenet for begge parter.

Aladdin og alle holdkammeraterne kan opleves i aktion på lørdag i Forum Horsens. Her er de islandske sølvvindere, Haukar, modstanderen i en træningskamp, og der er GRATIS adgang. Læs mere om begivenheden her: 
https://www.facebook.com/events/1835349323376722/?ti=icl


bubble