HIC vinder tæt kamp

D. 25 januar 2017

 

Det var top imod bund, da HIC til aften vandt med 106-100 imod SISU, i en kamp hvor forsvaret ikke var i højsædet. SISU er blevet stærkere og stærkere i løbet af sæsonen, og spiller pt. en virkelig god gang basket, som ikke indikerer at de skal ligge og rode rundt i bunden.

Fra starten var HIC i hopla. Både Myles Mack og Dan Trist var kommet for at spille. De scorede henholdsvis 11 og 10 point i første quarter. Mack med lynhurtige drives til kurven og flotte skud, mens Trist arbejdede solidt og tungt inside. For SISU startede Anders Haas godt ud. Efter første periode førte HIC med 31-21. Mest bemærkelsesværdigt var, at Kyle Draginis ikke havde scoret.

Det ændrede sig i anden periode. HIC lettede foden for speederen, og det udnyttede Draginis til at score 4 hurtige treere. Det var alt i alt SISUs periode, som de vandt med 36-26. Dermed var stillingen ved pausen helt lige med de utraditionelle cifre 57-57. Som cifrene antyder var der ikke meget fokus på forsvarsspillet.

SISU kom bedst fra start i tredje periode, hvor Draginis igen spillede solidt. HIC kæmpede sig dog tilbage og fik noget intensitet i kampen. Iffe Lundberg og Myles Mack var de mest toneangivende for HIC.

I fjerde periode kom HIC foran med 10 point. SISU ville dog ikke ligge sig ned og bringer balance i regnskabet.

Til sidst holder HIC hovedet koldt, og med 15 sekunder igen afgør Lawrence Alexander kampen, da han bringer HIC foran med 106-100, som også bliver slutresultatet.

Bedste mand i kampen var Kyle Draginis som scorede 33 point på 16 skud.

Næste kamp for HIC er på lørdag, hvor det gælder pokalfinalen imod formstærke Team Fog Næstved i Forum Horsens.


bubble