HIC tog tirsdag aften imod Randers.

D. 05 marts 2017

HIC havde noget at revanchere efter søndagens præstation i Bakken. Randers var svækket fra starten da hverken Bonell Colas eller Charlie Burgess var klædt om, mens HIC manglede Myles Mack.Det hele endte med en sikker HIC sejr på 111-91.

HIC var klar fra start. Forsvaret var aggressivt og bolden blev delt i angrebet. HIC kom hele tiden frem til gode afslutninger og Randers havde svært ved at få stops. Fra starten var HIC ”varme”. Syv mand kom på scoringstavlen i første periode, mens der blev ramt 5 treere.

Toneangivende for HIC var Iffe Lundberg og Vedran Borovcanin med 8 point. For Randers var Sean Carter mest scorende med 6 point.

Billedet fortsatte i anden periode. HIC spillede godt forsvar og Randers’ returløb var ikke godt, så HIC kom til nemme scoringer. Når HIC ikke fik lay ups var der scoringer fra distancen og unge Oscar Jørgensen kom ind om ramte to tre point scoringer i perioden. Ved pausen var HIC foran med 59-42.

Randers er et hold som hurtig kan komme point på tavlen, så sejren var ikke helt sikker endnu. Det blev den dog hurtigt i tredje periode. Randers havde ikke hvad der skulle til for at udfordre HIC og de gule trak længere og længere fra. For Randers bed Deuce Bello godt fra sig med flere gode aktioner, og også Sean Carter bød sig til. Det var dg ikke nok, og efter tredje periode var kampen afgjort, da HIC var foran med 84-60.

I fjerde periode blev der masser af spilletid til HIC’s bænk som gjorde det godt. 11 mand kom på scoringstavlen for HIC. For Randers var Deuce Bello en enmandshær. Han scorede 17 point i perioden og 32 point totalt. Det var dog ikke nok for Randers på en dag hvor HIC dominerede fra start til slut, og vandt sikkert 111-91. Bedste mand for HIC var Iffe Lundberg, men der var gode præstationer hele vejen rundt.