HIC slår Næstved overbevisende

D. 27 oktober 2016

Det var et møde mellem sidste sæsons guld - og bronzevindere torsdag aften i Forum Horsens. Men der var decideret klasseforskel mellem de to mandskaber. HIC tog teten fra start og gav den aldrig fra sig igen.

Især i starten af anden periode var spillet fremragende af de gule, og i de minutter blev gæsterne kørt fuldstændig ud af brættet. Næstved fik dog lidt bedre fat, da HIC gik ned i kadence, og ved pausen var forspringet 49-40 efter blandt andet 15 point fra Iffe Lundbergs hånd. 

Efter pausen holdt mestrene hele tiden Næstved stangen, og til syvende og sidst kunne Horsens IC fejre en overbevisende sejr på 97-79.

Topscorer blev Myles Mack med 22 point og 8 assists, mens Vedran Borovcanin puttede 21 point, 6 rebounds og 6 assists på tavlen. 

Næste hjemmekamp er torsdag den 3. november kl. 20.15, når Bakken Bears kommer på besøg til deres første revanche, efter HIC for andet år i træk snuppede DM-titlen for næsen af dem. 

Inden da venter dog en pokalkamp. I ottendedelsfinalen krydser HIC klinger med BMI Bloodhounds. Det er mandag den 31. oktober kl. 20.00 i Egelundhallen Syd for Aarhus. 


bubble