Marin Mornar flyver ind på HIC-holdet

D. 24 juli 2016

Vi er stolte af at annoncere, at kroatiske Marin Mornar (#42 sort) skifter til de forsvarende mestre Horsens IC. Den 206 centimeter høje forward har skrevet under på en 2-årig kontrakt med de gule.

Mornar har de seneste 4 sæsoner opholdt sig det på højeste amerikanske College-niveau i NCAA 1, hvor han har repræsenteret Loyola Marymount.

Statistikmæssigt havde han sin bedste sæson i 14/15, hvor han snittede flotte 10 point, 5,3 rebounds og hele 1,5 blocks.

Mornar besidder trods sin højde et meget solidt skud (34% på 3-point), og han vil være et våben - også qua sine atletiske evner - der vil være svært at dæmme op for modstanderne.

Vi er ikke i tvivl om, at vi har fået tilknyttet en spiller med et kæmpe potentiale, som kan blive en stor profil i HIC-trøjen - ligesom han meget vel kan udvikle sig til en publikumsfavorit med sin højtflyvende spillestil.

Hvis du har lidt tid, kan vi klart anbefale at kaste sig over denne highlight-video, hvor man kan se noget af det, der er i vente fra Marin Mornar:
https://youtu.be/aZ_WjaWXW_E


bubble