HIC får revanche

D. 16 november 2018

HIC og Næstved mødte hinanden for anden gang indenfor kort tid i Forum Horsens.

Næstved var uden Jordan Mathews, mens HIC måtte undvære Aladin Barrakeh.

Næstved kom bedst fra start og bragte sig foran med 16-8 for HIC kaldte timeout. HIC gik til small ball, og det ændrede kampen og HIC bragte sig foran med 8 point.

Næstved kæmpede sig tilbage og var ved pausen foran med 42-40. Philip Hertz og Alexander Bak var mest toneangivende for Næstved, mens Tucker havde domineret for HIC.

I anden halvleg kom Næstved bedst ud. Alexander Bak fortsatte det gode spil og også PJ Thomson var godt spillende. For HIC stemplede Charles Callison ind med flere gode spil. På buzzeren smed Callison 3 point i kurven og HIC var foran med 4 point inden de sidste 10 minutter.

Fjerde periode blev lige hele vejen. Det var som om at HIC havde en lille overhånd, men med to minutter igen bragte PJ Thomson Næstved foran med 2 point. Lasse Elbæk svarede igen med 3 point og HIC var foran med 1.

Næstveds spil blev lidt individuelt, mens HIC havde marginalerne på sin side. Med 25 sekunder igen brænder HIC sit forsøg. Darryl Tucker samlet rebounden op og bringer HIC foran med 4 point. Det kan Næstved ikke indhente og HIC skyder sejren hjem fra straffelinjen.

Bedste mand for HIC var Frederik Rungby, mens Alexander Bak var bedste mand for Næstved.