Bakken Bears blev besejret af mestrene

D. 03 november 2016

I en flot kulisse i Forum Horsens vandt Horsens IC torsdag aften topkampen mod Bakken Bears med 104-98.

Kampen startede i et hæsblæsende tempo, og der var ikke meget fokus på forsvaret. Myles Mack var varm for HIC og scorede 12 point i første periode. Michel Diouf spillede som sædvanligt solidt og scorede 10 point for gæsterne i første periode.

Efter de første ti minutter førte HIC med 32-30. De hyppige scoringer fortsatte i anden periode. Begge hold pressede tempoet op, og der var ikke stor fokus på forsvaret. Vedran Borovcanin var bedst for HIC, mens Devaugh Purcell var bedst for Bakken. Ved pausen var HIC foran med 57-51.

I anden halvleg kom HIC-spillerne bedst ud fra omklædningsrummet, og på godt et halv minut lavede de et 7-0 run. HIC var varme i perioden og ramte 6 gange fra tre points land. Bakken virkede frustrerede og uden energi, og HIC vinder perioden med 27-12, og er dermed foran med 18 point inden fjerde periode.

Det virker som om HIC cruiser til en sejr, og Bakken kan få en ordentlig øretæve. Det vil Devaugh Purcell dog ikke være med til. Han scorer 19 point i perioden og bringer Bakken tilbage i kampen. Fra at være håbløs bagud, har Bakken muligheden for at bringe kampen i overtid med en trepoint scoring. De mister dog bolden, og HIC kan skyde sejren hjem fra straffelinjen.

Alt i alt en flot kamp imellem to meget stærke hold, hvor det er dagsformen, som bestemmer, hvem der vinder kampen.

Topscorer i dagens kamp blev for Horsens IC Myles Mack med 33 point. For Bakken Bears scorede Devaugh Purcell 36 point.