Mestrene taber første kamp i sæsonen

D. 04 december 2016

Det var en lørdag i børnenes tegn, da HIC tog imod Hørsholm til den årlige Kids Day. Der var gaver til børnene, legekonkurrencer, kagemand til alle samt topopgør mellem HIC og Hørsholm.

Kampen endte med en velfortjent sejr til Hørsholm på 74-64, i en kamp hvor HIC aldrig fandt det energiniveau frem som er nødvendig, hvis et stærk hold som Hørsholm skal besejres.

Første periode startede meget lige. Begge hold har svært ved at score og komme til gode afslutninger. HIC har mest held, når bolden kommer inside til Trist eller Artino, mens Hørsholm får point fra fem forskellige. Efter første periode fører HIC med 18-16.

Billedet er det samme i anden periode. Dog er HIC lidt mere ovenpå. Iffe Lundberg og Vedran Borovcanin fører an, og HIC skaber sig et lille hul. Ved pausen er HIC foran med 37-30.

I tredje periode virker det til, at HIC tror kampen er færdig. Der er ingen energi og holdspil. Hørsholm til gengæld spiller solidt forsvar, og i angrebet scorer både Jyles Smith og Marvin Dominique hver otte point. HIC hænger dog på, og før de sidste 10 minutter er Hørsholm kun foran med 50-48.

I hele fjerde periode er det dog Hørsholm der er ovenpå. De er foran både i tanke og handling, mens HIC er underligt passive. Hørsholm får point fra seks forskellige spillere i perioden, og vinder forholdsvis fortjent og sikkert med 74-64.

De to hold skal allerede mødes igen på onsdag, hvor HIC har chance for revanche, mens Hørsholm skal fortsætte den gode stime.