Horsens IC vinder sikkert over Randers

D. 02 november 2018

HIC tog torsdag aften imod Randers Cimbria, og det endte med en forholdsvis sikker HIC sejr på 106-90 (21-11, 26-24, 32-24, 27-31).

HIC var klar fra starten og spillede aggressivt forsvar. Randers havde svært ved at komme til gode skud i 1. periode og scorede kun 10 point i perioden. De fem af dem var på straffe. For HIC startede Lasse Elbæk stærkt og scorede 9 point i perioden.

I anden periode havde HIC flere gange muligheden for at trække afgørende fra, men der blev sløset i angrebet og Randers holdte sig inde i kampen. Ved pausen var HIC foran med 47-35.

Efter pausen var HIC klar fra start. Brandon Tabb blev varm fra distancen og scorede 13 point i perioden og også Stefan Savic viste gode takter. Efter tredje periode var kampen stort set afgjort og HIC var foran med 20.

Randers er dog et hold der hurtigt kan lave point og vende en kamp. Det skete dog ikke denne torsdag aften og fjerde periode blev en lidt tam omgang, hvor HIC kørte den sikkert hjem.

Bedste mand for HIC var Darryl Tucker med21 point, men også Stefan Savic og Lasse Elbæk var gode. For Randers var det som sædvanligt Chris Nielsen der førte an, men også Bradley Bynum viste gode takter. Topscorer blev dog Rasmus Bach med 19 point.

Kampen var præget af, at der blev dømt mange fejl. 52 stk, hvilket selvsagt betød en masse straffekast og en lang aften i Forum.

Næste kamp for HIC er 11. november, hvor de gule drager til København hvor Wolfpack venter.