Horsens IC vinder sikkert over EBAA

D. 17 december 2018

Med HIC’s storsejr midt i sidste uge i Svendborg, kunne man godt frygte det værste for EBAA.

Og efter 1. Q blev denne frygt  ikke mindre. HIC kom aggressivt ud og scorede 16 point før EBAA kom på tavlen. Især Lasse Elbæk var rygende varm og scorede 14 point i dette quarter, heraf 2 3-points scoringer. Men også Darryl Tucker brillerede med såvel et flot dunk som en imponerende scoring på en Alley Oop. Stillingen efter 1. quarter var således 27-6 til HIC.

De fleste tilskuere havde nok lidt ondt af EBAA, der var blevet udsat for så ugæstfri behandling af hjemmeholdet. Men EBAA havde ingenlunde givet op, snarere tværtimod. Med godt og aggressivt forsvarsspil kom EBAA mere end ind i kampen. Liam Sørensen spillede forrygende og scorede 8 points i 2. quarter, og dette gode spil fra EBAA blev da også belønnet, således holdet vandt 2. quarter med 25-22, så stillingen ved halvleg var 49-31 til HIC.

I pausen måtte Arnel Dedic have talt med store bogstaver for hjemmeholdet, der kom ud med en helt anden attitude og fulgte op på 1. quarters gode spil. Anført af Brandon Tabb, der scorede på 3 3-points skud og en Darryl Tucker, der fortsatte sit imponerende ”dunke-show”, vandt HIC 3. quarter med 24-13, så stillingen var 73-44, da holdene gik ind til 4. quarter.

Her fandt EBAA tilbage til sit gode forsvarsspil i 2. quarter, hvilket i den grad pressede hjemmeholdet. Og da så EBAA scorede 4 gange på 3-points skud, blev det en meget lige afsluttende quarter, som HIC kun vandt med 2 oints, så slutresultatet blev en sejr til HIC på 95-64 over EBAA.

Topscorer for HIC blev Lasse Elbæk med 22 points og Brandon Tabb med 20 points. Topscorer for EBAA blev Liam Sørensen med 13 points og Keane Thomann med 11. points.