Horsens IC taber til Svendborg Rabbits

D. 22 februar 2017

Mestrene fra Horsens IC tog tirsdag aften imod Svendborg Rabbits i en kamp mellem ligaens nummer 1 og 3.

HIC kom bedst fra start og kom hurtigt foran med seks point, men Svendborg svarede hurtigt igen og hele første periode var meget lige. Svendborg var skarpe fra distancen, mens Will Artino dominerede for HIC. Efter første periode var HIC foran med 20-19.

Anden periode var meget rodet, og begge hold havde svært ved at score. Stefan Bodderau fik dog hul igennem og Svendborg tog teten. For HIC var de bedste Will Artino og Dan Trist. Ved pausen var Svendborg foran med 38-36.

3 periode lignede første halvleg. Det var dog som om, at der var mere energi og gejst hos Svendborg. Svendborg fik scoringer fra mange forskellige spillere, mens Iffe Lundberg langsomt meldte sig ind i kampen. Svendborg trækker fra til sidst i perioden efter et par dumme fejl af HIC.

I fjerde periode var Svendborg ovenpå, og Antonio Porta viste glimt af sin store styrke. Svendborg kom foran med 16 point og kampen virkede afgjort. HIC forsøgte desperat på et comeback, men Svendborg lod sig ikke stresse, og kørte en forholdsvis nem og fortjent sejr hjem på 77-91 (20-19, 16-19, 22-26, 19-27).

Topscorer for Horsens IC blev Will Artino og Vedran Borovcanin begge med 16 point. For Svendborg Rabbits scorede Nanna Harding 18 point.

Næste kamp for HIC er på torsdag, hvor det gælder kampen imod Bakken Bears.