HIC vinder uden problemer

D. 12 marts 2018

Det var top imod bund da HIC torsdag aften uden de store besværligheder slog Copenhagen Wolfpack med 115-75.

Der var hul igennem kurven fra starten af. Shannon Hale var varm fra distancen og ramte tre treere og i alt 12 point i første periode. Vedran Borovcanin var også godt spillende og scorede 10 point i første periode. For Wolfpack var pointene godt fordelt og tre spillere ramte en treer i første periode. Generelt havde Wolfpacks forsvar der svært og HIC kom til gode afslutninger. Efter første periode var HIC foran med 31-20.

Billedet fortsatte i anden periode. HIC kom til gode skudchancer, mens Wolfpack gjorde det ok i angrebet. Oscar Jørgensen kom ind fra bænken og scorede 10 point i perioden, mens Vedran fortsatte med at ramme. Føringen lå mellem 10 og 15 point men mod slutningen af perioden trak HIC yderligere fra og ved pausen var stillingen 64-40 i kampen var som sådan afgjort.

Anden halvleg var uden den helt store intensitet. Wolfpack lagde sig aldrig ned, men der var for stor forskel i niveauet på de tog hold. Durell Vinson fik gang i scoringerne, og også Michael Martin spillede godt. For HIC var Vedran Borovcanin og Shannon Hale de mest iøjnefaldende. Bemærkelsesværdigt var det at alle 12 HICere kom på scoringstavlen.

Wolfpack skal have ros for aldrig at ligge sig ned og blive ved med at kæmpe.

De to hold møder hinanden igen på onsdag, hvor HIC med en sejr kan vinde grundspillet.