HIC vinder sikkert

D. 05 oktober 2017

HIC tog onsdag aften imod Team Fog Næstved. De gule jagtede sæsonens anden sejr, mens Næstved kom ubesejret med tre sejre i bagagen.

Fra starten var HIC og Kevin Larsen klar. Kevin spillede solidt og Næstved havde svært ved at styre ham. Generelt havde Næstved svært ved at score, men det ændrede sig da Kuzembe Abif kom på banen. Abif var rygende varm og på få minutter havde han scoret 13 point, så efter første periode førte HIC kun med 18-17.

Anden periode startede lige og kampen bølgede frem og tilbage. Næstved havde dog meget svært ved at score, og pludselig fik HIC gang i deres fastbreaks. Når Næstved brændte et skud eller lavede en turnover blev det straffet med det samme i den anden ende. Christian Benzon og Kevin Larsen førte an og ved pausen var HIC foran med 45-29.

HIC kom også godt fra start efter pausen. De gule kom foran med 20 point og kampen virkede afgjort. Næstved ville dog ikke ligge sig ned, og lavede et 10-0 run.

Efter tredje periode var stillingen 60-49.

Der var aldrig den helt store spænding i fjerde quarter. Når Næstved nærmere sig virkede det som om, at HIC strammede grebet. Kampen endte med en HIC sejr på 77-61. Trioen Kevin Larsen, Lawrence Alexander og Christian Benzon spillede solidt, og også Vedran Borovcanin var stærk spillende.

For Næstved var Kuzembe Abif flyvende med 26 point, mens det var bemærkelsesværdigt at Troy Franklin blev holdt på 6 point og skød 0 for 7 for trepointsland.

Næste kamp for HIC er på lørdag, hvor de tager til Århus for at krydse klinger med Bakken Bears.