HIC sikkert i semifinalen

D. 27 marts 2018

HIC knuste til aften Stevnsgade med 123-72 og spillede sig sikkert i semifinalen, hvor modstanderen bliver Randers eller Hørsholm.

Før kampen blev kaptajn Christian Lindberg hædret. Lindberg spillede sin kamp nummer 400 i basketligaen, og samtidig nummer 250 i den gule HIC trøje. Han krydrede den store dag med at spille en god kamp.

Fra starten var HIC klar og opsatte på at vise at serien skulle slutte i aften. Shannon Hale starter med et alley up dunk, hvorefter Lawrence Alexander stjæler bolden og dunken den igennem kurven. Så var stilen sat og HIC trødte på speederen. Stevnsgade havde svært ved at komme til gode afslutninger, mens HIC hele tiden fik gode skud. Efter første periode var HIC foran med 29-11 og det var svært at se, hvordan Stevnsgade skulle ændre det.

Billedet var det samme i anden periode. HIC var en klasse over Stevnsgade. Vedran Borovcanin kom ind fra bænken og scorede hurtigt 9 point. Ved pausen var HIC foran med 58-29 og kampen var afgjort. Største profiler fra HIC var Shannon Hale og Vedran Borovcanin.

HIC fortsatte efter pausen. HIC var varme fra distancen, men der var også god plads. Stevnsgade blev ved med at kæmpe, men niveauforskellen var for stor. Derrick Wilson blev varm , mens Shannon Hale fortsatte det gode spil.

Efter tredje periode var HIC foran med 92-52.

I fjerde periode fik HIC bænken mange minutter, og unge Bakir Serdarevic kom ind og scorede 9 point.

Det hele ender med en stensikker HIC sejr på 123-72. Bedste mand fra HIC var Shannon Hale, men der var mange gode præstationer. For HIC spillede Filip Rajovic godt.

Næste kamp for HIC er 4 april, hvor modstanderen er Randers eller Hørsholm i DM semifinalen