Forventet sejr til Horsens IC

D. 11 februar 2019

Mindre end 48 timer efter, at Horsens IC havde tabt til Bakken Bears, selv om de her havde spillet en formidabel 1. halvleg, kunne Horsens IC atter løbe på banen. Denne gang mod sidste hold i Pro B BMS Herlev Wolfpack.

Mange var spændte på, hvordan hjemmeholdet ville reagere ovenpå nederlaget få dage tidligere,for Horsens IC havde atter 2 profiler siddende udenfor.

I første periode koncentrerede begge hold sig voldsomt om forsvarsspillet, hvilket betød en meget lidt seværdig kamp, med en utrolig lav scoringsprocent. Adskillige angreb blev afsluttet med en 24-sekunders kendelse, så da holdene gik ind til 2. periode, var stillingen blot 12-12!

I 2. periode begyndte Horsens dog at få angrebsspillet til blot at hænge lidt sammen. Men stadig var der mange brændte skud fra begge hold. Der var kun 1 3-pointsscoring i hele 2. periode, og den stod BMS Herlev Wolfpack bag! På trods af de manglende 3-pointsskud lykkedes det Horsens IC at vinde perioden 28-15, og i den periode lagde man især mærke til hjemmeholdets Brandon Tabb, der lavede 9 points her.

Stillingen ved halvleg var således 40-27 til hjemmeholdet, da man gik i gang med 2. halvleg. Om det var godt forsvarsspil fra begge hold, eller spillerne var ved at være trætte af anstrengelserne i forsvaret, skal være usagt, men i hvert tilfælde kom BMS Herlev Wolfpack betydeligt bedre med i 3. periode, som de kun tabte 22-19. Austin Waddoups scorede her 2 gange på 3-points skud og kom så op på foreløbig 10 point. For hjemmeholdet var det Vedran Borovcanin, der scorede på 2 3-points forsøg, hvilket ledte frem til et 20 points forspring til hjemmeholdet, nemlig 62-42, efter at Horsens IC lavede et 6-0 run sidst i perioden.

Om hjemmeholdet efterhånden havde fået spillet sig varm, er svært at finde en forklaring på, men Horsens IC scorede i denne periode 5 gange på 3-points skud, hvilket var 1 mere end de foregående 3 perioder! Og takket være et 10-0 run sidst i 4. periode, rykkede Horsens IC fra til sejren på 83-54. Begge hold skiftede flittigt ud, og alle spillere blev brugt.

Topscorer i kampen for BMS Herlev Wolfpack blev Deionte Simmons med 17 point, mens det blev Vedran Borovcanin, der blev topscorer for hjemmeholdet med 20 point.